Mit navn er Katrine og jeg er 19 år. Jeg ser mit liv i billeder, så min blog vil være fyldt med dem. Der skal hele tiden ske noget nyt for mig, derfor er jeg ekstremt eventyrlysten.


Follow .TUMBLR

TWITTER

GALLERI

FORMSPRING


Total Today OnlineIs this real life?

Som den hestetosse jeg nu engang inderst inde er, fik jeg i går en helt fantastisk nyhed. Min lillesøster har været 1 år på naturefterskole på en ridelinje, og hun har derfor haft lånt en hest ved navn Rubin. Da hendes efterskoleår stoppede i dag, har hun også måtte aflevere Rubin tilbage, hvilket hun har været meget ked af.
Ejeren af hesten har ikke tid til den, og har derfor ihærdigt prøvet at få min søster til at købe den, men mine forældre har altid været imod at vi får en hest. Min lillesøster red før på vores lokale rideskole (hvilket jeg også gjorde nogle år tilbage, jeg brød mig desværre bare slet ikke om at være der, så jeg måtte meget mod min vilje stoppe). Hun red på en hest ved navn Leda, og hende var hun utroligt glad for, så da hun tog på efterskole og en anden pige fik lov at passe Leda brød hun fuldstændigt sammen. Hun gjorde så op med sig selv, at hun ikke ville tilbage og ride på rideskoleheste (hvilket er forståeligt når hun i et år har haft sin "egen" hest), og det ville også sige, at hun ville opgive ridningen fuldstændigt, ligesom jeg har gjort.
Mine forældre har så snakket sammen om det, og kommet til den konlusion, at min søster med sikkerhed ville begynde og kede sig når hun kom hjem, fordi hun hverken ville have en hest at tage over til, og når man har været vant til at være sammen med så mange mennesker og hele tiden have nogle at snakke med i et år, så kan det godt være svært at vende tilbage til en normal hverdag (sådan havde jeg det i hvert fald da jeg kom hjem fra min efterskole).
Min søster er et meget socialt menneske, og har hele tiden brug for der er folk omkring hende, så derfor er mine forældre lidt bange for, at hun vil hoppe på den forkerte vogn, og socialisere sig ved hjælp af at gå i byen og drikke, det har hun nemlig lidt fået en tildens til, og derfor har de valgt, at vi kan få lov til at låne hesten, som vi så skal dele! Jeg har ventet på den dag i mindst 7 år, og nu er det endeligt sket! Det er helt urealistisk, og jeg indser det nok først når jeg står med den ude på den gård den skal stå på. Jeg får i hvert fald en masse at lave i sommerferien! YAY! :-D

Her ser i hypsen og min søster.


23. jun. 2012 @17.03

0 kommentarer
« ÆLDRE | NYERE»